Workshops

Workshops

Workshop Paint en Restyle je meubel € 49,-

Hiervoor breng je je eigen meubelstuk mee. Dat meubelstuk mag ongeveer 80x80x80 cm groot zijn, want anders heb je echt te weinig tijd om er een uniek meubelstuk van te maken. We gaan allerlei technieken zien en ook zelf doen.

De Paint en Restyle workshop is van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Uiteraard wordt er voor een heerlijke lunch gezorgd en voor diverse drankjes en versnaperingen gedurende de dag.

Workshop Paint en Restyle je eigen (klein) meubel € 35,-

datum zaterdag 5 mei aanvang 13.00 uur


Neem hiervoor je eigen meubeltje mee. Bijvoorbeeld een nachtkastje, krukje, stoel of bijzettafeltje. We gaan allerlei technieken zien en ook zelf toepassen. De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. De workshop is inclusief een drankje met iets lekkers. LET OP: VOOR BEIDE WORKSHOP IS HET BELANGRIJK OM JE MEUBEL THUIS AL GOED TE ONTVETTEN MET BIJV. DUSTY.Lees hier meer over bij mijn Blog.

http://www.deverlorenbloem.nl/blog/het-meubelstuk-...

Workshop hoedendozen vanaf €25,-

datum zaterdag 5 mei aanvang 13.00 uur

Tijdens deze gezellige workshop gaan we hoedendozen verven met krijtverf en deze sjabloneren en/of met decopatch afwerken. Je gaat 2 grote hoedendozen pimpen of 3 kleinere.de keus is aan jou. De workshop is van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Al het materiaal is inbegrepen en uiteraard is er een hapje en een drankje. Natuurlijk mag je na afloop de zelfgemaakte hoedendoos mee naar huis nemen en deze thuis een mooi plekje geven. Deze avond ontvang je 10% korting op de krijtverfcollectie, Zodat je thuis ook lekker aan de slag kunt gaan met de krijtverf.Workshop Houtje Touwtje €20,-

datum  zaterdag 5 mei aanvang 13.00 uur

Bij deze workshop maak je een tekst/vorm met spijkers en touw op een stuk steigerhout.

Je kunt er eventueel nog een tekst bij schrijven en beschilderen met krijtverf.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

De prijzen zijn inclusief alle materialen, decoraties en een drankje met iets lekkers erbij. 

Bloemschikken v

De workshop bloemschikken is voor iedereen geschikt. Of je een beginner bent of al gevorderd. Het blijft leuk om creatief bezig te zijn. De stukken worden vervaardig met vers materiaal in combinatie met houdbaar materiaal, zodat je door het vervangen van enkele bloemen het werkstuk langer mooi houdt.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en de aanvang is 19.30 uur.


 


Maak je eigen wand/sieradenbord vanaf € 25,-

datum zaterdag 5 mei aanvang 13.00 uur

In deze workshop ga je zelf je wand/sieraden bord maken. We beginnen met 't verven, schuren en waxen van de planken. Daarna mag je 't bord in elkaar zetten, schapjes en knopjes erop bevestigen. je kunt je bord ook nog voorzien van 'n persoonlijke tekst.

De prijs van de workshop is afhankelijk van de lengte en breedte van het bord en van de aantal  schapjes en knopjes die erop komen.

Deze voorbeeld borden zijn 60/70 bij 40 en kosten € 25,-

 

Kinderworkshops vanaf € 6,50

Natuurlijk organiseren wij ook workshops voor kinderen. Vraag naar de mogelijkheden.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om met een groep vriendinnen een workshop te doen. Dit kan eventueel in combinatie met een high tea of proeverij van het Boerenwinkeltje. Vraag naar de mogelijkheden.

Boodschappentas pimpen €29,-

datum  zaterdag 5 mei aanvang 13.00 uur

We beginnen de workshop met een blanke strandtas. Deze gaat we verfven met krijtverf. we kunnen eventueel gebruik maken van aan sjabloon. Ook zijn er leuke frutsels aanwezig om de tas nog leuker te maken. denk hierbij bv aan stof, lint, kralen en veren. de workshop duurt ongeveer 2,5 uur tot 3 uur.
n.